Košarica
Košarica
kos - €0,00

Vaša košarica je prazna

Skupaj za plačilo
€0,00

O podjetju

 

OSNOVNI PODATKI PODJETJA

Firma:   
   BATON, družba za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o.
Skrajšana firma:
   BATON d.o.o.
Sedež družbe:    Tacenska cesta 12, 1210 Ljubljana, Slovenija
Telefon:    08 384 31 48
Telefaks:    08 384 31 49
e-pošta:
Spletni naslov:
   baton@baton.si
   www.baton.si
Št. vpisa v sodni register:    Srg 2008 / 27046, Okrožno sodišče v Kranju
Matična številka:    3367363
Osnovni kapital: 
   7.500,00 EUR
ID za DDV: 
   SI92358896
Poslovni računi:

   IBAN: SI56 3400 0101 4684 190 ; Banka Sparkasse d.d.
   IBAN: SI56 3000 0010 8595 513 ; Sberbank banka d.d.

 

  NAGOVOR DIREKTORJA 


V podjetju Baton d.o.o. se zavedamo, da vedno več potrošnikov išče kakovostne, naravne izdelke, zato svojim kupcem ponujamo visoko kakovostne - premium izdelke lastne blagovne znamke MEDITERRA®, ki so plod domačega razvoja in kreativnosti. V izdelkih uporabljamo samo preverjene sestavine najvišje možne kakovosti, 100 % naravne, varne in, če je le mogoče, certificirano ekološke. Iskreno verjamemo v slogan jem zdravo-živim zdravo, zato uživamo naravne izdelke in uživamo življenje !

Širimo znanje o zdravem načinu prehranjevanja, ki temelji na osnovah tradicionalne kretske prehrane, aktivno podpiramo ekološko kmetovanje ter tako pomagamo skrbeti za naš čudoviti planet.

Pridružite se nam. Edin SUBAŠIČ
, Pharm.
 direktor Edin SUBAŠIČ, po izobrazbi farmacevt, se je rodil leta 1974 v Novem mestu. Svojo poklicno pot je začel kot lekarnar v zavodu Dolenjske lekarne, nadaljeval kot vodja galenskega in kontrolnega laboratorija v lekarni Trebnje ter se po treh letih dela v lekarni preselil v živilsko industrijo v Ljubljano, kjer je najprej opravljal delo tehnologa v proizvodnji prehranskih dopolnil in kozmetike, nato pa postopoma, pod vodstvom velikega podjetniškega vzornika »svojega drugega očeta«, prevzel vodenje celotnega proizvodnega sektorja, ki ga je vodil dobrih 10 let.

Svojo poklicno pot je nato nadaljeval kot vodja nabave in notranji presojevalec sistemov kakovosti, kjer si je pod budnim očesom svoje managerske vzornice in mentorice pridobil neprecenljive izkušnje v komerciali in managementu s posebnim poudarkom na nenehnem izboljševanju kakovosti poslovanja.

Zaradi večne želje po samostojni poklicni poti je leta 2008 ustanovil lastno podjetje, ki je v nekaj letih svojega obstoja postala prepoznavna domača avtoriteta na področju zdrave in inovativne prehrane z lastnimi zaščitenimi blagovnimi znamkami. Leta 2016 je podjetje prejelo certifikat Excellent SME, leta 2017 pa še Certifikat bonitetne odličnosti bonitetne hiše Bisnode. Leto 2016 zaznamuje tudi veliki prodor na tuje trge kot sta Indonezija in Južna Koreja, ter priprave za vstop na evropske trge, arabski in azijski trg.


POSLANSTVO


S paleto skrbno izbranih inovativnih prehranskih izdelkov najvišje možne kakovosti, upoštevajoč osnove tradicionalnega kretskega načina prehranjevanja, najsodobnejših znanstvenih dognanj in upoštevajoč temeljne zakone narave, svojim potrošnikom omogočamo zdravo in polno življenje ter dobro počutje.


VIZIJA


Postati evropska avtoriteta na področju zdrave prehrane in dobrega počutja ter sinonim za veselo, vitko in zdravo življenje.


VREDNOTE


Vrednote kot so strast, inovativnost, znanje in izkušnje, širimo tako med našimi zaposlenimi, kot med poslovnimi partnerji in kupci.


 

 

Our Brand