Košarica
Košarica
kos - €0,00

Vaša košarica je prazna

Skupaj
€0,00

O podjetju

 


 

OSNOVNI PODATKI PODJETJA

Firma:   
   BATON, družba za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o.
Skrajšana firma:
   BATON d.o.o.
Sedež družbe:    Tacenska cesta 12, 1210 Ljubljana, Slovenija
Telefon:    08 384 31 48
Telefaks:    08 384 31 49
e-pošta:
Spletni naslov:
   baton@baton.si
   www.baton.si
Št. vpisa v sodni register:    Srg 2008 / 27046, Okrožno sodišče v Kranju
Matična številka:    3367363
Osnovni kapital: 
   7.500,00 EUR
ID za DDV: 
   SI92358896
Poslovni računi:

   IBAN: SI56 3400 0101 4684 190 ; Banka Sparkasse d.d.
   IBAN: SI56 3000 0010 8595 513 ; Sberbank banka d.d.

 

 

 

 

NAGOVOR DIREKTORJA 


V podjetju Baton d.o.o. se zavedamo, da vedno več potrošnikov išče kakovostne, inovativne in naravne izdelke, zato našim zvestim kupcem ponujamo samo visoko kakovostne - premium izdelke lastne blagovne znamke MEDITERRA®, ki so plod domačega razvoja in kreativnosti. V izdelkih uporabljamo samo preverjene sestavine najvišje možne kakovosti, 100 % naravne, varne in, če je le mogoče, certificirano ekološke.

Iskreno verjamemo v slogan jem zdravo-živim zdravo, zato uživamo naravne izdelke in uživamo življenje !
Širimo znanje o zdravem načinu prehranjevanja, ki temelji na osnovah tradicionalne kretske prehrane, aktivno podpiramo ekološko kmetovanje ter tako pomagamo skrbeti za naš čudoviti planet.

Vabim vas, da se nam pridružite. Edin SUBAŠIČ
, Pharm.
 direktor 

 

Edin SUBAŠIČ, po izobrazbi farmacevt, se je rodil leta 1974 v Novem mestu. Svojo poklicno pot je začel kot lekarnar v javnem zavodu Dolenjske lekarne v lekarni Novo mesto, nadaljeval kot vodja kontrolnega laboratorija v lekarni Trebnje ter se po treh letih dela v lekarni preselil v živilsko industrijo.
V Ljubljani se je leta 1996 zaposlil v največjem podjetju za predelavo medu v Sloveniji, kjer je najprej opravljal delo tehnologa v proizvodnji prehranskih dopolnil in kozmetike na osnovi čebeljih pridelkov, nato pa postopoma, pod vodstvom svojega velikega podjetniškega vzornika in »drugega očeta«, kot mu sam pravi, prevzel vodenje celotnega proizvodnega sektorja, ki ga je vodil dobrih 10 let in je vključeval pripravo in predelavo medu, proizvodnjo prehranskih dopolnil in kozmetike, proizvodnjo keksov in vafljev ter čokoladiranih konditorskih proizvodov. Svojo poklicno pot je nato nadaljeval kot vodja nabave in presojevalec sistemov kakovosti, kjer si je pod budnim očesom svoje managerske vzornice in mentorice pridobil neprecenljive izkušnje v komerciali in managementu s posebnim poudarkom na nenehnem izboljševanju kakovosti poslovanja.

Zaradi večne želje po samostojni poklicni poti je leta 2008 ustanovil lastno podjetje, ki je v nekaj letih svojega obstoja postalo prepoznavna domača avtoriteta na področju ekološke, zdrave in inovativne prehrane z lastnimi zaščitenimi blagovnimi znamkami, kjer je najbolj prepoznavna zlasti konec leta 2011 zaščitena blagovna znamka Mediterra®.

Prvi izdelek pod blagovno znamko Mediterra® je bil na trg lansiran leta 2012Bio Laneno olje 250 ml, sledila pa so mu visokokakovostna, hladno stiskana olja jedilne konoplje, črne kumine, rička oz. totra, jedrc mareličnih koščic, orehovih jedrc, mandljevih jedrc in druga. Leta 2015 je bila na trg lansirana znamenita Aronija-kraljica jagod®, ki je v nekaj mesecih postala prepoznavna in izredno priljubljena blagovna znamka, danes pa ji zaupa vedno več potrošnikov tako doma, kot po svetu.
 

Leta 2016 je podjetje prejelo certifikat Excellent SME, Gospodarske zbornice Slovenije in pričelo s prodorom na tuje trge, s poudarkom na Indonezijo in Južno Korejo.

Leta 2017 je podjetje prejelo še certifikat najvišje bonitetne odličnosti AAA, bonitetne hiše Bisnode, ter začelo s pripravami za vstop na druge evropske trge, kot so Češka Republika, Republika Slovaška, Velika Britanija, Francija, Nemčija, Avstrija, Nizozemska in Italija. 


Podjetje bo še naprej smelo nadaljevalo svojo širitev na tuje trge, prav tako pa bo nenehno širilo ponudbo svojih inovativnih izdelkov in svojih blagovnih znamk.


POSLANSTVO


S paleto skrbno izbranih inovativnih prehranskih izdelkov najvišje možne kakovosti, upoštevajoč osnove tradicionalnega kretskega načina prehranjevanja, najsodobnejših znanstvenih dognanj in upoštevajoč temeljne zakone narave, svojim potrošnikom omogočamo zdravo in polno življenje ter dobro počutje.


VIZIJA


Postati svetovna avtoriteta na področju inovativne in zdrave prehrane ter dobrega počutja in sinonim za veselo, vitko in zdravo življenje.


VREDNOTE


Vrednote kot so strast, inovativnost, znanje in izkušnje, širimo tako med našimi zaposlenimi, kot med poslovnimi partnerji in kupci.


 

 

Our Brand